Termeni si conditii

Termeni și condiții de utilizare

Utilizarea site-ului www.dralex.ro implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Compania isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare.

1. Date generale

Site-ul www.dralex.ro este administrat de compania DOCTOR ALEX VET SRL, inregistrata la Reg. Com sub nr. J29/610/2020, CUI 42452257, cu sediul in Str. Romana 143 C, Ploiesti, Prahova, Romania
Persoana fizica sau juridica care comanda si achizitioneaza produse prin intermediul site-ului www.dralex.ro este denumita in continuare “client”.
DOCTOR ALEX VET SRL nu este responsabila pentru nici un fel de prejudiciu care a survenit ca urmare a unor disfunctionalitati de orice fel ale site-ului www.dralex.ro.

2. Preturile produselor

Toate preturile afisate pe acest site sunt exprimate in lei (RON) si contin TVA (19%) si pot fi modificate in functie de: modificarea taxelor vamale, a altor taxe percepute de statul roman sau a cursurilor de schimb leu/euro si leu/dolar.

3. Drepturile de autor

Drepturile de autor asupra intregului continut al acestui website sunt proprietatea DOCTOR ALEX VET SRL Continutul site-ului www.dralex.ro nu poate fi reprodus, modificat, distribuit, republicat, transferat, copiat sau transmis in orice forma, fara permisiunea anterioara scrisa a DOCTOR ALEX VET SRL Va rugam sa ne contactati pe adresa de e-mail office@dralex.ro pentru probleme legate de drepturile de proprietate intelectuala sau pentru a raporta incalcari ale acestora.

4. Securitatea datelor personale si a informatiilor

Magazinul online www.dralex.ro are o politica stricta de respectare a confidentialitatii datelor clientilor. Administratorul site-ului se angajeaza sa nu transmita datele personale ale clientilor catre terte persoane si de asemenea sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost transmise. Datele personale introduse de catre client vor fi folosite numai in scopul declarat al acestui site.
DOCTOR ALEX VET SRL nu furnizeaza adresa ta de e-mail unei terte persoane, nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul site-ului, nu divulga adresa ta de e-mail altor personae fizice sau juridice, fara acordul tau explicit.

5. Produsele comercializate pe site-ul www.dralex.ro

Produsele comercializate pe www.dralex.ro sunt noi.
DOCTOR ALEX VET SRL garanteaza ca va anunta clientul in cel mai scurt timp despre disponibilitatea produselor comandate. Plata se va face integral, prin ramburs, la ridicarea coletului. Livrarea se va face prin Posta Romana in conditiile prevazute in sectiunea Livrare sau prrin alta metoda de livrare la cererea expresa a clientului. Coletele sunt impachetate in asa fel incat sa protejeze cat mai bine produsele. Produsele (atunci cand este cazul) sunt insotite de Certificate de calitate si conformitate ale producatorilor sau importatorilor. Orice reclamatie va fi adusa la cunostinta companiei in maximum 48 de ore de la receptia produselor – telefonic, prin e-mail sau prin alte mijloace de comunicare, urmand ca aceasta sa fie solutionata prin schimb al produselor sau retur al sumelor incasate pe produse in maximum 30 zile – asa cum este mentionat in sectiunea Retur. Compania nu garanteaza si nici nu va putea fi considerata responsabila in cazul in care produsele achizitionate nu sunt utilizate in scopurile pentru care ele au fost proiectate / fabricate. Eventualele defectiuni ale produselor cumparate de pe site sunt responsabilitatea producatorului, dar vor fi solutionate prin schimb sau retur de catre DOCTOR ALEX VET SRL
Lansarea comenzii, e-mail-ul de confirmare care se transmite dupa primirea comenzii si discutiile telefonice, prin e-mail si prin orice alte metode, cu compania, constituie acceptari ale comenzii care va fi onorata conform discutiilor, dar nu semnifica incheierea unui contract la distanta.

6. Litigii

Eventualele probleme asupra naturii sau cantitatilor livrate de noi catre dumneavoastra trebuie formulate in timp de 48 de ore de la receptionarea coletului. www.dralex.ro va incerca sa le rezolve in cel mai scurt timp si cat mai favorabil pentru dvs. In caz de litigii nerezolvabile se va apela la instantele competente in domeniu.

7. Garantia produselor :

Garantii . www.dralex.ro : primesti banii inapoi garantat in 10 zile, daca produsul nu corespunde cerintelor dumneavoastra. Conditiile de retur ale produselor sunt prezentate in sectiunea Retur.

8. Declaraţie de conformitate

Noi, DOCTOR ALEX VET SRL cu sediul în Str. Romana 143 C, Ploiesti, Prahova, Romania, cu certificat de înregistrare la ORC ... nr. ...., asigurăm, garantă şi declarăm pe proprie răspundere, conform prevederilor art. 3 din Hotărârea nr. 1022 / 2002, că produsele din factura nr ...din data de ..., la care se referă această declaraţie, nu pun în pericol viaţa, sănătatea, securitatea muncii, nu produc un impact negativ asupra mediului .