politica retur

Ai cumpărat simplu, returnezi simplu ?!

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna gratuit în 14 zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării. Fie ne contactezi telefonic, fie ne trimiti e-mail până cel târziu în a 14-a zi calendaristică de la data livrării/ ridicării.
Detalii despre dreptul la retragere:

Cumparatorul are dreptul sa se retraga din Contract, respectiv sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare. Astfel, potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Bun sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la:
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun – în cazul în care Cumparatorul comandă printr-o singură comandă produse multiple care vor fi livrate separate
  • ziua în care Cumparatorul intră în posesia fizică a ultimului Bun sau a ultimei piese – în cazul livrării unui produs care constă din mai multe loturi sau piese

Conditii generale pentru returul produselor vandute si expediate de www.dralex.ro:
Produsul trebuie să fie în aceeași stare în care a fost livrat și însotit de accesoriile/cadourile cu care a fost livrat. Poti returna produsele atat personal, cat si prin curier sau la oficiile postale, dupa ce ne trimiti un e-mail/mesaj sau ne contactezi telefonic.
Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat, nefolosit, fara pete sau rupturi.
Produsele specificate in e-mail trebuie predate integral. Daca in coletul de retur se afla produse diferite fata de cele din e-mail, dupa verificarea pachetului de catre noi, preluarea va fi refuzata.